₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Ταξίδεψε κρυμμένος δίπλα στη μηχανή αυτοκινήτου!


Με τους πιο απίστευτους τρόπους επιχειρούν οι λαθρομετανάστες να μπουν παράνομα σε ευρωπαϊκές χώρες αναζητώντας μία καλύτερη τύχη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο 18χρονος Αφγανός της φωτογραφίας πέρασε είκοσι ώρες κρυμμένος κάτω από το καπό αυτοκινήτου επιχειρώντας να περάσει από την Ελλάδα στην Ιταλία.
Έπειτα από είκοσι ώρες στο πλοίο, ο νεαρός μάλλον πίστευε πως η περιπέτειά του έχει τελειώσει. Αλλά οι ιταλικές αρχές σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο στο οποίο κρυβόταν και τον εντόπισαν.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο νεαρός είχε μαζί του ένα μπουκάλι νερό, ένα μαξιλάρι και μία κουβέρτα για να αντέξει.

Τις υποψίες των ιταλικών αρχών κίνησε η νευρικότητα του 24χρονου οδηγού Kaloyanov Ivaylo και της 39χρονης συνοδηγού Georgieva Stanislava. Είναι και οι δύο Βούλγαροι και ταξίδευαν από Ελλάδα προς Ιταλία.

Οι δύο συνελήφθησαν ενώ ο 18χρονος βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση όταν εντοπίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Το πλοίο είχε αποπλεύσει την Κυριακή από Πάτρα και αφού έδεσε στην Ηγουμενίτσα κατευθύνθηκε προς Μπάρι. Το δρομολόγιο αυτό, σημειώνει η εφημερίδα Daily Mail, είναι δημοφιλές στους λαθροδιακινητές που χρεώνουν το λιγότερο 5.000 ευρώ για να μεταφέρουν ανθρώπους παράνομα.

Ο 18χρονος περιέγραψε ως «τρομακτικό» το ταξίδι του μιλώντας στις αρμόδιες ιταλικές υπηρεσίες και, όπως είπε, είχε πληρώσει 6.000 ευρώ σε μία σπείρα για να περάσει με τον τρόπο αυτό από τη μία χώρα στην άλλη. Είπε επίσης πως κατάγεται από την Καμπούλ και πως μάζευε λεφτά για οκτώ χρόνια.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου κρατείται και σύμφωνα με την αστυνομία είναι μέλος μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης που διακινεί λαθρομετανάστες.

Δείτε τις φωτογραφίες