₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Χρυσή Αυγή:Το τελευταίο προπύργιο του ελληνισμού



Αηδία! Αυτό προκαλούν στους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές με τις συνεχείς επιθέσεις εναντίον του μοναδικού ζωντανού και ελεύθερου κομματιού του ελλαδικού κράτους, την Χρυσή Αυγή. Κράτος, ΜΜΕ, λαθρομετανάστες, ψευτο-προοδευτικοί και παρακρατικοί όλοι μαζί απεναντί μας! Κι εμείς όπως πάντα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.
Η λάσπη που συνεχίζεται, πλέον με καλοστημένες προβοκάτσιες, και οι τρομακρατικές ενέργειες δεν λυγίζουν την Πίστη μας. Και όλα αυτά, δυστυχώς γι' αυτούς τους γυρνάνε μπούμερανγκ...
Εξοργιστικό το σκηνικό που στήνουν με το «ρατσιστικό έγκλημα»! Χωρίς να βρεθούν οι δολοφόνοι, εξ αρχής ονόμασαν την δολοφονία «ρατσιστική», έχοντας μάλιστα μαρτυρίες για υπόθεση ναρκωτικών. Πρώτο θέμα το έχουν κάνει οι δημοσιογράφοι και μοναδικό θέμα στις ραδιοφωνικές εκπομπές! Την ίδια στιγμή πέρασε στο «φλου» το γεγονός ότι ο δολοφόνος πακιστανός της Πάρου δηλώνει 19χρονος για να δικαστεί ως ανήλικος, χωρίς να ξέρει κανείς αν όντως είναι.
Και έρχονται σήμερα οι παρακρατικοί μηχανισμοί να προσπαθήσουν για άλλη μια φορά να καταστρέψουν γραφεία του Κόμματος. Όπως έδειξε το παρελθόν όμως, αυτά μας κάνουν δυνατότερους.
Συνέλληνες και Συναγωνιστές, ζούμε όλοι στην καταρακωμένη - οικονομικά και ηθικά - Ελληνική κοινωνία.Πρέπει όλοι να αντισταθούμε και να αντέξουμε σ' αυτον τον δύσκολο, αλλά τιμητικό Αγώνα που κάνει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Όλοι μαζί και ο καθένας μόνος του συγχρόνως.
Επειδή ακριβώς βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας, όλοι μας καταλαβαίνουμε την απήχηση που έχει ο Λαϊκός Σύνδεσμος στους Έλληνες. Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι Εθνικισμός είναι η Φύση του Έλληνα και ότι η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία ελπίδα για να γίνει η Ελλάς όπως την θέλουμε. Όλο και περισσότεροι εκπλήσσονται με τα Ιδανικά και την Αρετή των μαυροφορεμένων νέων του Κινήματος. Όσοι τρομάζουν βέβαια απ' αυτά, περαστικά τους, γιατί πρεπεί να συνηθίσουν τους Χρυσαυγίτες, που θα βρίσκονται πάντα στο πλευρών των Ελλήνων.
Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι Εθνικός και είναι Αγώνας για την Ελευθερία της Πατρίδος. Το ποτάμι του Εθνικισμού δεν γυρνάει πίσω λοιπόν! Γι’ αυτό όλοι μας να πυκνώσουμε τις τάξεις της Χρυσής Αυγής για μια νέα εποχή του Ελληνισμού.

Ζήτω η Νίκη!