₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

H Χρυσή Αυγή ως Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα




Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή είναι ένα Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, το μοναδικό βέβαια στην Ελλάδα. Τι σημαίνει όμως αυτό και γιατί η Χρυσή Αυγή είναι ένα τέτοιο Κίνημα; Θα προσπαθήσουμε λοιπόν σε λίγες γραμμές να απαντήσουμε σ’ αυτό.

Τι σημαίνει καταρχήν Κίνημα; Κίνημα είναι μία ενέργεια και στάση για ανατροπή του κοινωνικού και πολιτικού κατεστημένου. Είναι μια ζύμωση ιδεολογική, που αφορά την κοινωνική και πολιτική ζωή. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ λοιπόν με ξακάθαρο σκοπό. Να ανατρέψει την χούντα των ανθελλήνων και των διεφθαρμένων. Είναι εδώ να δώσει στους Έλληνες ελπίδα και να τους αφυπνίσει. Και ο Έλληνας θα αφυπνιστεί όταν θα επιστρέψει στις Ιδέες και τις Αξίες τους Έθνους μας.
Η Χρυσή Αυγή είναι Λαϊκό Κίνημα. Ένα Κίνημα που δημιουργήθηκε από τον Λαό για την πραγματική λαϊκή κυριαρχία. Έτσι προασπίζονται τα συμφέροντα του Λαού, όντας μάλιστα η κοινωνική δικαιοσύνη πρωταρχικός στόχος του Κινήματος.  Δεν είναι τυχαίο ότι τις γραμμές της Χρυσής Αυγής πυκνώνουν νέοι και νέες από τα λαϊκά και φτωχά κοινωνικά στρώματα. Η Χρυσή Αυγή είναι ενάντια στους διεθνείς και εγχώριους τοκογλύφους και είναι στο πλευρό του ασθενέστερου  Έλληνα που δοκιμάζεται οικονομικά.
Τέλος, η Χρυσή Αυγή είναι Εθνικιστικό Κίνημα. Δίνει εδώ και χρόνια τον Αγώνα για μία Ελεύθερη και Μεγάλη Ελλάδα. Για μια Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες, για μια Ελλάδα με πραγματική εθνική ανεξαρτησία και όχι εθνική υποτέλεια στους τραπεζίτες. Δίνει μάχες για την διατήρηση της εθνικής ταυτότητας του Έλληνα. Για να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους παράνομους εισβολείς, για να επιστρέψουν οι γειτονιές μας στους Έλληνες.
Για τον Λαϊκό Εθνικισμό η Πατρίδα είναι η υπέρτατη Αξία. Το Έθνος είναι η Φυλή και το Αίμα, ενώ η παράδοση, τα ιστορικά δίκαια και η ελληνική παιδεία είναι στοιχεία που επιβάλλεται να διατηρηθούν  για να συνεχίσει ο ελληνικός πολιτισμός να υπάρχει και να αναπτύσσεται, μαζί με το ελληνικό  Έθνος.

Η Χρυσή Αυγή ως μοναδικός και αυθεντικός φορέας του Ελληνικού Λαϊκού Εθνικισμού μάχεται για μια νέα αυγή του ελληνισμού, για ένα φωτεινό και καθαρό αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!