₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ο Πυρήνας Ιωαννίνων τίμησε τον Λορέντζο Μαβίλη


Στις 24/11/2012 πραγματοποιήθηκε από τον Πυρήνα Ιωαννίνων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή εκδήλωση μνήμης προς τιμήν του ποιητή και εθνικού αγωνιστή Λορέντζου Μαβίλη. Ενός ξεχασμένου από τους πολλούς πολεμιστή, που ζει μέσα στις καρδιές των αγνών Ελλήνων, μέσα στις καρδιές όλων εμάς των Ελλήνων εθνικιστών και φωτίζει με τη θυσία του το δύσβατο μονοπάτι των ιδανικών και των οραμάτων μας.
Στο μνημείο του Δρίσκου παρευρέθησαν μελή και φίλοι του κινήματος. Πρώτος πήρε το λόγο ο συναγωνιστής Δημήτριος Κόρακας και αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Λορέντζου Μαβίλη καθώς και στην δράση του. Στη συνέχεια ο επικεφαλής του Πυρήνα συναγωνιστής Ιωάννης Μέμος μίλησε για την σημερινή κατάσταση και έκανε παραλληλισμό του αγώνα που κάνουμε εμείς οι Έλληνες εθνικιστές για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τους διεθνείς τοκογλύφους και τα τσιράκια τους.
Ο κόσμος έδωσε δυναμικό παλμό στην εκδήλωση φωνάζοντας εθνικιστικά συνθήματα κατά την διάρκεια των ομιλιών. Στο τέλος όλοι μαζί ανανεώσαμε τους όρκους πίστης μας στον δύσκολο άλλα ρομαντικό αγώνα που πραγματοποιούμε.