₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ... ΑΓΟΡΑΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ


Σα να μη μας έφθανε η φτώχεια, η ανεργία και η εξαθλίωση  κι άλλη πικρή σταγόνα στο ποτήρι μας μπήκε. Υπόγεια , οι κρατούντες οδηγούν τη μια κοινωνική τάξη ενάντια στην άλλη.

Δημόσιο, κόντρα στο ελεύθερο επάγγελμα και το ιδιωτικό ενάντια στα δυο πρώτα . Ένοχος ο απλός κόσμος, λες κι αυτός είχε την απόλυτη διαχείριση της χώρας...
Λοιπόν, κάποιες αρχές του τόπου κι εξουσίες, με την αμέλεια και την βοήθεία τους - λένε πολλοί - δώσανε αέρα και φορά στο παρά-εμπόριο και τις άθλιες και ύποπτες υπηρεσίες του. Χωρίς άδεια, δίχως γνώση, ανειδίκευτα αλλοδαπά καλλικαντζάρια ξεφυτρώνουν από παντού, με υλικά αμφίβολλης προέλευσης και ποιότητος (καραμαϊμού του κερατά) . Χωρίς καμμία ασφάλεια και εγγύηση πωλούν MΕΧΡΙ ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ ΠΩΛΟΥΝ ΣΤΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΕΣ και του χότζα τα γένια. Ό,τι θελήσεις και ζητήσεις. Και από την άλλη, βαπτίζονται όλοι μαστόρια και τεχνίτες και ειδικοί και τον κακό τους καιρό.

Την ώρα και τη στιγμή, όπου αληθηνοί – γνήσιοι επαγγελματίες με πτυχία και γνώσεις, με χοντροπληρωμένες άδειες, καταφορολογημένοι και χιλιοχαρατσομένοι, με ενοίκια, με δημοτικά τέλη και κάθε τούρκικο μπαξίσι μεγαλοπρεπές, βαρούν μύγες στα μαγαζιά τους και πιάνουν αράχνες τα υλικά και τα προϊόντα τους. Ηλεκτρολόγοι - υδραυλικοί - ηλεκτρονικοί - τεχνίτες του σιδήρου, του ξύλου, των κατασκευών, έμποροι τροφίμων, είδη ρουχισμού, παπούτσια κ.α. βρίσκονται στο επαγγελματικό περιθώριο να αιμορραγούν και να σβήνουν. Εως δόντια βάζουν στην Αλβανο-βουλγαρία . Αίσχος, βρωμερή και τρισάθλια κρατική μηχανή! Όπου στραγγίζεις τον ελεγμένο Έλληνα επαγγελματία έμπορο κι επιστήμονα και αφήνης με τα ένοχα - κλειστά γκαβά μάτια σου (μάλλον αλλοίθωρα ,γιατί βλέπουν μόνον όπου πονηρά θέλουν), να αλωνίζουν ψευτομαστόρια '' της φωτιάς'' και έμποροι ''της πυρκαϊάς''. Κατά συνέπεια, μετά την ''τοποθέτηση'' και την ''εργασία'' του ''μαστόρα'' τάχα, να τινάζονται ασφάλειες, να βραχυκυκλώνουν πρίζες και καλώδια , να σπάνε σωλήνες , να γίνονται black-outs,να πλημμυρίζουν σπίτια και να καίγονται περιουσίες, να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Γιατί; Γιατί, αμολήθηκαν, κομπογιαννίτες - πολυτεχνίτες και κλεισοσπίτες και βγήκαν στο μεροκάματο της απάτης, εις βάρος της Ελληνικής και χιλιοπικραμένης κοινωνίας μας.

Κρατικοί έλεγχοι σε αποθήκες υλικών, σε άδειες κ.λ.π. ούτε λόγος. Αυτοί που είναι γνήσια καταχωρημένοι και "κατοχυρωμένοι", θα παίρνουν αιωνίως τα χαράτσια πληρωμών και τα νταβατζιλίδικα τέλη! Κόψτε συνάδελφοι το λαιμό σας, έχετε η όχι δουλειά και τσακιστείτε να εξοφλήσετε χρέη και φόρους του σουλειμάν του μεγαλοστουρναριού της Αρχής... Λοιπές διαμαρτυρίες - ενστάσεις και ανασφάλειες επαγγελματιών και κόσμου, στο κενό.
Ανταπόκριση υπευθύνων για αυτά τα θέματα, εφαρμογή των νόμων, εγγυήσεις, αποκατάσταση και αποζημιώσεις καταναλωτών, αποτελούν όρους "λήμματα" και "έννοιες" στην γλώσσα των Σουαχίλι!
Κρατική αρωγή, μέριμνα κι έλεγχοι απαγορεύονται στο σάπιο, ανίκανο, αντεθνικό, Αθηναϊκό καθεστώς!
Η ορθή λειτουργία των σύννομων διαδικασιών έχει καταργηθεί, ανεπιστρεπτί, στο κράτος της ρεμούλας, του γλειψίματος, της μίζας, της αρπαχτής και της απάτης. Ποιός να ελέγξει, ποιον; Ορμάτε όλοι, λοιπόν, από γκισέ μέχρι πεζοδρόμιο κι ότι αρπαξοπιάσετε! Παίξ'τε το ηλεκτρολόγοι, γιατροί, μάστορες, εισαγωγείς, υδραυλικοί, πρακτικές και παστρικές! Μαϊμούδες και πίθηκοι, βαράτε δουλειές του ποδαριού.
Κι εμείς με στέγη - νοίκια και φόρους, στον αγύριστο...

Τώρα, όμως, που έρχεται η Χρυσή Αυγή και αυτών όλων η μαύρη ώρα τους, θα πάει κάθε κατεργάρης ''στον πάγκο του''
Εμείς έχουμε ''πάγκο'' και χρυσοπληρωμένο μάλιστα.
Αυτά τα ρετάλια και ρεμάλια του ανθελληνικού πρόστυχου συστήματος, θα πάνε εκεί απ' όπου ήρθαν -τρομάρα τους - και ακόμα παραπέρα.
Ήρθε Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ-ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ