₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

EIΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΥΠΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ, Ή ΚΑΙ ΆΝΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ; ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ…


Τα τελευταία χρόνια μαζί με την ραγδαία και ανεξέλεγκτη εισβολή λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας παρουσιάζεται και το συνεχώς διογκούμενο πρόβλημα της απόρριψης όλο και περισσότερων παιδιών συμπατριωτών μας από τους δημοτικούς κρατικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς προς όφελος, δυστυχώς, των παιδιών των αλλοδαπών.

Τα ίδια και φέτος.



Εκτός παιδικών σταθμών αναμένεται να μείνουν χιλιάδες παιδιά σε όλη τη χώρα καθώς λόγω έλλειψης κονδυλίων τα υπουργεία Εργασίας και Εσωτερικών σκοπεύουν να μειώσουν το όριο του εισοδηματικού κριτηρίου από 30.000 ευρώ που είναι σήμερα σε τουλάχιστον 25.000 ευρώ. Παράλληλα θα μειωθεί και το ποσό που χορηγείται μέσω της επιταγής εισόδου (voucher) από 2.500 ευρώ που είναι σήμερα στα 2.300 ευρώ, με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να κληθούν οι ίδιοι οι γονείς να καλύψουν της διαφορά μέσω διδάκτρων, κάτι που ζητάει η ΕΕ ακόμη και για τους άνεργους (σ.σ. 30 έως 50 ευρώ το μήνα), όπως αναφέρει η ιστοσελίδα aftodioikisi.gr.

Υπενθυμίζεται ότι από το νέο έτος η χρηματοδότηση των προγραμμάτων θα γίνεται απευθείας από τις περιφέρειες που αναλαμβάνουν την ευθύνη εύρεσης των ανάλογων κονδυλίων…

Η ελληνική κοινωνία διαλύεται δημογραφικά, οικονομικά, κοινωνικά.


Όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου έχει οδηγήσει χιλιάδες Έλληνες γονείς σε απόγνωση που αναγκάζονται να μην μπαίνουν ούτε σε σκέψη για άλλα παιδιά, ενώ τα ήδη υπάρχοντα τα στέλνουν στους πολύ ακριβότερους ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς ή δε τα στέλνουν καθόλου εφόσον δεν υπάρχει εργασία.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατ’ επανάληψη μέσω των βουλευτών της έχει θίξει το πρόβλημα ζητώντας να βρεθούν άμεσα λύσεις.


Ιδού μια από αυτές τις παρεμβάσεις στην διάρκεια του νομοθετικού έργου και του κοινοβουλευτικού ελέγχου, από τον παρανόμως και αντισυνταγματικά έγκλειστο πολιτικό κρατούμενο, συναγωνιστή Γιώργο Γερμενή.