₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΣΟΚ !!! ΦΑΚΕΛΩΣΑΝ 1700 ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!! 4 ΑΠΟ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

 Τα έχουμε πει πολλές φορές μέσα από το “Μakeleio.gr” και το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ4″ για το ρόλο που παίζουν  ΚΥΠατζήδες και “τρωκτικά” του παρακράτους. Λαμόγια που πρόσκεινται στην αυλή του προδότη Σαμαρά και των ανθρώπων που τον περιτριγυρίζουν. Όλους αυτούς που έχει βάλει για να παρακολουθούν τους πολίτες. Τα τηλέφωνα τους και την προσωπική τους ζωή.



To παιχνίδι χόντρυνε και έχει αρχίσει εδώ και καιρό και γίνεται επικίνδυνο. Από μία διαβολική σύμπτωση, γνωστός δικηγόρος από πληροφορίες που είχε εδώ και μέρες, αντιλήφθηκε ότι σε πρακτόρικο και ύποπτο blog στο διαδίκτυο έχουν αναρτηθεί και εξακολουθούν να υπάρχουν κρεμασμένα 1700 ονόματα πολιτών με την ένδειξη “υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής”. Τα ονοματεπώνυμα είναι κατανεμημένα με τις ενδείξεις όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο. Σαν να ανήκουν σε λίστες παρακολούθησης υπηρεσίας ασφαλείας, να έκαναν ένα απλό copy όσοι διαχειρίστηκαν με κακουργηματικό τρόπο προσωπικά δεδομένα και να τα διοχέτευσαν στο ίντερνετ. Ρωτάμε: Πως είναι δυνατόν επαγγελματίες, έμποροι, γνωστοί επιχειρηματίες, δικηγόροι, γιατροί, πολιτικά πρόσωπα ακόμα και νοσηλευτές νοσοκομείων να έχουν φακελωθεί με τόσο άγριο και αδίστακτο τρόπο από βρώμικα χέρια;
Αυτή τη φορά διακινούν λίστα με τους υποτιθέμενους “1700 υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής”, προκειμένου να στοχοποιήσουν πολίτες.
Με λίγα λόγια λόγια στοχοποιούν πολίτες στην κάνη των πολυβόλων ένοπλων ομάδων του Αντάρτικου Πόλης.
Δείτε τη μήνυση που κατέθεσε ένας εκ των πολιτών που το πήρε χαμπάρι, ο Γιάννης Δαραβίγκας στο site pastebin.com για δημοσιοποίηση και στοχοποίηση!
Μπήκε και αυτός στο στόχαστρο των ΚΥΠατζήδων και των “Τρωκτικών” του Παρακράτους. Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Δαραβίγκας απομακρύνθηκε από την άμισθη θέση που είχε στον ΟΚΑΝΑ επειδή ήταν “ΠΑΝΕΛΙΣΤΑΣ”  .
Τη μήνυση κατέθεσε ο δικηγόρος Γιάννης Ζωγράφος.
Σε λίγο περισσότερα για το εξαιρετικά ανησυχητικό θέμα.
ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Σύμφωνα με πληροφορίες στην ίδια ιστοσελίδα πρακτόρικης μορφής διακινήθηκαν και τα απόρρητα έγγραφα του Σνόουντεν