₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Κρητικό "κέρατο" είναι η αιτία που μας ταλαιπωρούν με την Μισέλ;

Tα ξεφτιλίκια της εκπροσώπου της ΝΔ, Αννας-Μισέλ Ασημακοπούλου με τον σύζυγό της και τις κλωτσοπατινάδες τις έχει παρακολουθήσει όλο το Πανελλήνιο, από τα έντυπα του είδους που ασχολούνται με το θέμα.


Ενα δημοσίευμα από το blog fimotro, δίνει μια άλλη διάσταση στην υπόθεση. Γράφει συγεκριμένα: "Το πρότυπο των νοικοκυραίων της ΝΔ μας πλάσαρε τα τελευταία χρόνια η Άννα Μισέλ, κατέρρευσε μέσα σε 15 μέρες.

Δεν υποστηρίζουμε ότι δεν υπάρχουν οικογενειακά προβλήματα και σε καλά σπίτια, αυτό όμως το στιλ της αψεγάδιαστης εκπροσώπου που βγαίνει και με υφάκι κατακεραυνώνει τους άλλους για την ηθική τους δεν περνάει πλέον στους πολίτες.

Γι αυτούς που δεν ξέρουν η ιστορία θα παιχτεί την Παρασκευή, εάν δεν πάρει η υπόθεση αναβολή, στις αίθουσες των δικαστηρίων. Για εμάς όμως που ξέρουμε η πέτρα του σκανδάλου προέρχεται από την Κρήτη! Η συνέχεια προσεχώς...".

"Τι θέλει να πει ο ποιητής"; Γιατί αν υποψιαστούμε ότι αιτία του διαζυγίου και κυρίως της έντασης του διαζυγίου είναι η ύπαρξη τρίτου προσώπου στο πλευρό της Μισέλ και όλη η χώρα παρακολουθεί τα επακόλουθα ενός απλού ... "κερατώματος", από αυτά που ανθούν εντός της ΝΔ, ε, τότε τι να πούμε...