₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Αποκάλυψη από την εφημερίδα “Ακρόπολη”: Ο Κικίλιας θέλει αίμα Χρυσαυγίτη!

http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/akropolis-kikilias.jpgΣημερινό άρθρο της εφημερίδας "Ακρόπολη" αποκαλύπτει την εγκληματική στάση του υπουργού Προ - Πο.

"Ο Κικίλιας θέλει αίμα Χρυσαυγίτη"

Για μια ακόμη φορά το παρακράτος που τη περίοδο αυτή συνεργάζεται άψογα με τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ετοιμάζουν νέα «συνεργασία» σε βάρος της Χρυσής Αυγής.

Δεν διστάζουν προκειμένου να τρομοκρατήσουν όσο μπορούν την κοινωνία να σπείρουν αίμα! Με στημένα δημοσιεύματα για δήθεν νέες αποκαλύψεις, σε βάρος των άδικων προφυλακισμένων βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου, «φτιάχνουν έδαφος» που θα οπλίσει το χέρι τρομοκρατών όπως έγινε και με τις δολοφονίες του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη. Με φαιδρότητες, που όμως τις αναδεικνύουν ως συγκλονιστικά γεγονότα (!) προσπαθούν να περάσουν στην κοινωνία ότι είναι δικαιολογημένο το μίσος κάποιων σε βάρος της Χρυσής Αυγής.

Για όλα αυτά όμως που αναδεικνύουν την σκευωρία, όπως είναι το πόρισμα του ΣΔΟΕ, που παρουσίασε μόνο η εφημερίδα μας με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα που έδειχνε με σαφή και απόλυτο τρόπο ότι δεν υπήρχε διακίνηση ούτε ενός ευρώ από μαύρο χρήμα στα ταμεία της Χρυσής Αυγής, ούτε κουβέντα. Για το δικαστικό βούλευμα που παρουσίασε επίσης μόνο η εφημερίδα μας και επέστρεψε τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου την ημέρα της παράνομης σύλληψης του, αφού απεδείχθη και εκεί ότι ήταν απολύτως νόμιμο, πάλι ούτε κουβέντα.

Όλα αυτά αν αναδειχθούν από τα λεγόμενα μεγάλα κανάλια και τις περιβόητες «ανεξάρτητες» εφημερίδες όλος ο κόσμος θα καταλάβει το μέγεθος της πολιτικής σκευωρίας. Αντί αυτών άπαντες φροντίζουν να δείχνουν και να ξαναδείχνουν πλάνα ανθρώπων με μαύρες μπλούζες που περνάνε το κόκκινο φανάρι και να γίνονται ρεπορτάζ ατελείωτες ώρες!!! Χθες η «Α» απεκάλυψε το αίτημα της κρατικής ασφάλειας προς την ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξεως, που δυστυχώς για τον τόπο μας υπουργός είναι ο άσχετος μικρός Βασιλάκης, ότι ειδικά τις επόμενες μέρες η Χρυσή Αυγή αποτελεί τον πρώτο στόχο των τρομοκρατικών οργανώσεων που δρουν ανενόχλητες! Τα στελέχη της, οι βουλευτές της, τα γραφεία της σε όλη την Ελλάδα αλλά και ο «κύκλος» των υποστηρικτών της (δικηγόροι και δημοσιογράφοι) όπως είπαν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είναι πολύ πιθανόν λόγω συμβολισμού των ημερών (δολοφονία Φύσσα) να δεχτούν τρομοκρατικό χτύπημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Α» που δεν αμφισβητούνται ο μικρός Βασιλάκης που παριστάνει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη σχολιάζοντας με ειρωνεία αυτούς τους ισχυρισμούς, απάντησε: «Όποιος ασχολείται με πίτουρα, τον τρώνε οι κότες. Δεν με ενδιαφέρει αν τους δολοφονήσουν ή όχι. Ας αλλάξουν κόμμα όπως οι υπόλοιποι πολίτες για να κοιμούνται ήσυχοι».

Αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός σε οτιδήποτε συμβεί σε όσους επιμένουν να αντιστέκονται στους φαύλους!