₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ...

Ο ουρανός συννεφιασμένος με εμφανή την ηθική , κοινωνική και οικονομική χρεωκοπία της χώρας μας μετά τα χρόνια της ‘’επάρατης’’ , της ‘’δεξιάς’’ και της ‘’σοσιαλιστικής’’ μεταπολιτευτικής διακυβέρνησης που διαχειρίστηκαν τις τύχες μας . Η ιστορία της Ελλάδας στην μετά το 74 εποχή αποτελεί υπόδειγμα του που μπορεί να καταλήξει μια χώρα όταν αφεθεί στην δημαγωγία και τον άκρατο λαικισμό . Είναι αλήθεια ότι αλώθηκε το αυταρχικό μεταπολεμικό κράτος το οποίο καθ ομολογία  ήταν κλειστό και εχθρικό για την μισή κοινωνία.
Ένα κράτος όμως που δυστυχώς δεν αναδιοργανώθηκε σε μια σύγχρονη Ευρωπαική βάση.
Μισό περίπου αιώνα η ελληνική κοινωνία ανδρώθηκε και γαλουχήθηκε με όραμα την αύξηση της καταναλωτικής αγοράς . Κοινωνικούς στόχους , λέξη που σαν καραμέλα χρησιμοποιήθηκε , δεν προέβαλε αξιοκρατικά καμία κυβέρνηση , κανένα κόμμα . Ανάπτυξη εννοούσαν τις άνευ κριτηρίων επιδοτήσεις  και τα ‘’ρέστα’’ για την παιδεία, την υγεία , τον πολιτισμό  κλπ , μέσα από ένα ψεύτικο σύστημα δημοκρατικών διαδικασιών και αξιών . Επιχείρησαν  αναδιανομή του εισοδήματος  με  σύστημα αναξιοκρατικών μηχανισμών βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι τίμιους και άτιμους , εργατικούς και τεμπέληδες ,  φιλότιμους και αφιλότιμους κλπ , που στήριξε λυσσαλέα ο χρυσοπληρωμένος εκβιαστικά συνδικαλισμός , ενώ ετίθετο στην γωνία ο αδύναμος άξιος , αποδοτικός και ταλαντούχος συμπολίτης μας . 

Μισός αιώνας επιβολής του μηδενισμού στην πατρίδα μας , χωρίς κριτήρια αποτίμησης της αξιοσύνης , ευαισθησίας , κοινωνικών υποχρεώσεων και εκτίμησης αισθητικά αποδοτικά λειτουργειών . Οι δανειστές μας όμως γνωρίζουν πλέον ότι στο ακριβό μεροκάματο που έχει μόχθο οι Έλληνες δείχνουν απροθυμία αφήνοντάς το σε Άλβανούς , ΄Πολωνούς κλπ . Μισό αιώνα για τον μέσο προοδευτικό Έλληνα νόμος ήταν το  ‘’δίκιο του ‘’ με προσωπική αξιολόγηση δήλωσης αριθμού αιγοπροβάτων που έχει στο κοπάδι του , πόσων στρεμμάτων γής για σοδειά και ελιές καλλιεργεί προκειμένου να λάβει την επιδότησή του από τους αφελείς Ευρωπαίους . Αναρίθμητες οι στρατιές των κομματικά διορισμένων που έχουν στο χέρι και την μάχαιρα και το καρπούζι .           

Οι  ‘’κουτόφραγκοι’’ όμως δανειστές ,  έχουν πλέον μάτια και αυτιά  και το σπουδαίο είναι ότι μας έχουν πάρει χαμπάρι και μας μας έχουν επί πλέον βαρεθεί .Αντιλήφθηκαν και γνωρίζουν το πελατειακό κράτος του πρασινομπλέκόκκινου κατεστημένου που πλημμύρισε του ελληνικούς δρόμους με υπερπολιτελή και πανάκριβα  ΙΧ αυτοκίνητα , που συντηρεί πανάκριβες μπουτίκ του Κολωνακίου, με χρήμα που ρέει χωρίς κόπο και ξοδεύεται στα κατάμεστα και χλιδάτα κέντρα της Μυκόνου όπου τα κιβώτια από σαμπάνιες τρέχουν στα ιδρωμένα κορμιά νεαρών φοιτητριών ,αδήλωτα και πολυτελέστατα γιώτ οργώνουν αφορολόγητα τις ελληνικές θάλασσες , στα δε γραφικά ταβερνάκια λιμνάζει μέρα-νύχτα ο δημιουργικός ιστός της νεολαίας μας
    
Οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτής της παρακμιακής φιλοσοφίας λόγω ιδιοτελών πολιτικών σχέσεων και υπουργικής παραγραφής των αδικημάτων δεν πλήρωσαν και απ ότι φαίνεται δεν θα πληρώσουν .
    
Δεν θα πληρώσουν για την ατιμωτική λεηλασία της τσέπης των μισθωτών και συνταξιούχων το κλείσιμο χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων , την ανεργία 1,5 εκατομμυρίου τιμίων συμπολιτών μας , και τις αυτοχειρίες 10000 απελπισμένων συμπατριωτών μας . Ποιος λοιπόν φταίει για την κατάντια μας ; Προφανώς ΠΡΈΠΕΙ πολλά να γίνουν για να ξαναβρούμε το χαμόγελο και την απωλεσθείσα αξιοπρέπειά μας . Μέχρι πότε ο καλός θεός της Ελλάδας θα βάζει το χέρι του . Φοβούμαι ότι και αυτός μάλλον θα πρέπει να μας έχει βαρεθεί .

ΠΗΓΗ: roykoymoykoy.blogspot.gr