₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΣΥΡΙΑ/H ΙSIS EKTEΛΕΣΕ 5 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ Al-Mayadin.ΤΟΥΣ 4 ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ

ΣΥΡΙΑ/H ΙSIS EKTEΛΕΣΕ 5 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ Al-Mayadin.ΤΟΥΣ 4 ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ











παιδί στρατιώτης της ISIS οδηγεί προς εκτέλεση μεσήλικα στη Ράκκα για μαγεία


Το φιλοαντιπολιτευόμενο SOHR διατείνεται ότι «το Ombudsman Γραφείο  και δημοσίων σχέσεων » γνωστοποίησε ότι 5 νεαροί  στην Al-Mayadin εκτελέστηκαν για διάφορες κατηγορίες.Οι πηγές επιβεβαίωσαν ότι οι 4 εκτελέστηκαν για αποστασία και για παρότρυνση να πολεμηθεί η ISIS ενώ ο 5ος για ομοφυλοφιλία και σοδομισμό.Αυτόν τον πέταξαν από ένα ύψωμα σ΄ ένα βουνό. Είναι η πρώτη φορά που εκτελέστηκαν πολίτες από την ISIS όχι σε δημόσιο χώρο αλλά εκτός της πόλης.
Το SOHR δημοσιοποιεί ότι 464 άτομα εκτελέστηκαν σε διάφορες περιοχές τη Συρίας σε 11 μήνες σύμφωνα με δήλωση του χαλιφάτου.Οι εκτελέσεις έγιναν στις περιοχές Al-Raqqa, Deir Ezzor, Al-Hasaka, Homs, Alep, Reef Dimahq, Tadmor.Σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται οι επίσης δημόσιες και μη εκτελέσεις ατόμων από την αλ Νούσρα και τους συμμάχους της.


Οι κατηγορίες που τους αποδόθηκαν ποικίλουν : βλασφημία,αποστασία,προδοσία,κατσκοπεία υπέρ του συριακού κράτους,σοδομισμός,υποκίνηση πολέμου κατά της ISIS,σιιτισμός,διακίνηση ναρκωτικών ,ληστεία κλπ.(syriahr 1/6/15)

Σήμερα δημοσιοποιήθηκε η φωτογραφία όπου παιδί στρατιώτης της ISIS oδηγεί μεσήλικα για αποκεφαλισμό στη Ράκκα.