₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Η ΑΓΡΙΑ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑΟΥΜΠΑ-ΟΥΜΠΑ-ΟΥΜΠΑ!



Δεν χωράει αμφιβολία πως αν γίνονταν σήμερα εκλογές στη φυλή των τσιπραούμπα-ούμπα-ούμπα, θα τις κέρδιζε άνετα ο νεαρός φύλαρχος Αλεξούμπο-ούμπο, ακόμα και αν χρειάζονταν να κατέβει ολομόναχος, χωρίς το κόμμα του [για να μην πω ότι θα του έβγαινε και σε καλο]
Κι όμως στη μόλις 6μηνη θητεία του ως μεγάλος φύλαρχος των τσιπραούμπα-ούμπα, ο Αλεξούμπο-ούμπο κατόρθωσε να διαλύσει όσες παραγωγικές δομές δεν είχαν καταφέρει να διαλύσουν οι προκάτοχοι του, στα 5 χρόνια εφαρμογής των ενδοαφρικανικών μνημονίων και επιπλέον φόρτωσε τους δύστυχους συμπατριώτες του με καμιά διακοσαριά χιλιάδες νέους λαθρέποικους και λαθροεισβολείς, που έχουν καταντήσει την πρωτεύουσα Αθηνού-γκαγκα, ένα απέραντο ουρητήριο... Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, κανόνισε να πέσει στην κεφαλή των άτυχων ιθαγενών ένα μνημόνιο βαρύ σαν την αφρικάνικη ήπειρο, ενώ ταυτόχρονα διόρισε στο δημόσιο καμιά δεκαπενταριά χιλιάδες ψηφοφόρους του, τους οποίους φυσικά θα πρέπει πλέον να τους συντηρούν οι τσιπραούμπα-ούμπα-ούμπα με τους φόρους τους.

Θα περίμενε κανείς ότι μετά από τέτοια κατορθώματα, ο Αλεξούμπο-ούμπο-ούμπο θα εξαναγκάζονταν να εγκαταλείψει τη θέση του φυλάρχου και να κόψει εισιτήριο χωρίς επιστροφή κατά Βραζιλία μεριά, κυνηγημένος από ορδές τσιπραούμπα-ούμπα-ούμπα, που θα του πετούσαν μπανανόφλουδες και παπάγιες.
Στη φυλή των τσιπραούμπα-ούμπα-ούμπα, όμως το έχουν αλλιώς.
Όχι μόνο δεν τον έχουν βάνει ακόμα στο κυνήγι, αλλά εκατομμύρια ιθαγενείς, ακόμα και ανάμεσα σ' αυτούς που κινδυνεύουν να χάσουν τις καλύβες τους λόγω χρεών, ορκίζονται στ' όνομα του...
Τι να πει κανείς;
Φαίνεται ότι έτσι συνηθίζεται στις άγριες φυλές της υποσαχάρειας Αφρικής...
Ούμπα-τούμπα-κωλοτουμπα...



Τσιπραουμπανικες καλυβες που κατασχεθηκαν απο τις αποκιοκρατικες τραπεζες,
μετα την εφαρμογη του 3ου ενδοαφρικανικου μνημονιου...
Οι πρωην κατοχοι τους δηλωνουν οτι θα ψηφισουν τον Αλεξουμπο-ουμπο-ουμπο,
επειδη αγωνιστηκε για να μην γινονται κατασχεσεις!


Για να βάνουμε πάντως τα πράγματα σε μια σειρά, ενδεχομένως οι τσιπραούμπα-ούμπα-ούμπα να μην είναι τόσο παρανοϊκοί, όσο φαίνεται, με μια πρώτη ματιά.
Ο ανθρωπολόγος Πανουσόφσκυ της Βρετανικής ανθρωπολογικής σχολής, που πραγματοποίησε επιτόπια έρευνα στην άγρια φυλή των τσιπραούμπα-ούμπα-ούμπα, παρατήρησε ορισμένες ιδιατερότητες που σπανίζουν στις ευρωπαϊκές χώρες και γι αυτό είναι πολύ δύσκολο σε έναν γνήσιο φυλετικά Ευρωπαίο να κατανοήσει το τι παίζεται στους ούμπα-ούμπα...

Όπως συμβαίνει συνήθως στις άγριες φυλές της μαύρης ηπείρου, για να εννοήσει ένας λογικός άνθρωπος το γιατί και το πως διαιωνίζεται μια πολύ κακή κατάσταση, πρέπει πρώτα να διερευνήσει την περίπτωση να διαιωνίζονταν μια ακόμα χειρότερη κατάσταση.
Διότι όπως λέγουν οι σοφοί μάγοι των τσιπραούμπα-ούμπα-ούμπα, ο εχθρός του κακού, είναι το χειρότερο.
Εμβαθύνοντας λοιπόν στην τσιπροουμπανική κοινωνία, ο ανθρωπολόγος ανακάλυψε ότι, αν οι κακόμοιροι ιθαγενείς δεν ψηφίσουν τον Αλεξούμπο, θα πρεπει να ψηφίσουν κάποιον από τους αντιπάλους του. Παραδείγματος χάριν τον φύλαρχο Μεϊμαρούμπα ή τη μάγισσα Φωφούμπα ή τον γελωτοποιό Αδωνούμπο, οι οποίοι λέγεται ότι δεν έχουν περάσει ακόμα το στάδιο του κανίβαλου και ότι τρώγουν τα θύματα τους ζωντανά, ενω τουλάχιστον ο Αλεξούμπο, πρώτα τους κάμει ευθανασία και μετά τα βράζει για να τα φάγει...

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι και μόνον η ιδέα πως μπορεί ένας άνθρωπος, έστω και μαύρος να πάει και να ψηφίσει έναν κανίβαλο σαν τον Αδωνούμπο, προκαλέι ανατριχίλα στους ατυχείς ψηφοφόρους.

Απ' την άλλη, ο σύντροφος Αλεξούμπο-ούμπο ταυτίστηκε με τον μέσο τσιπραούμπα-ούμπα-ούμπα, δηλώνοντας με παρρησία ότι όλα αυτά που κάμει, δεν τα κάμει επειδή του αρέσουν, όπως παραδείγματος χάριν έτρωγε ζωντανα τα θυματα του και το χαίρονταν ο Αδωνούμπο-ούμπο αλλά μόνο και μόνο επειδή τον εξανάγκασαν να τα κάμει.
Φυσικά ένας Ευρωπαίος πολίτης που θα του έλεγε ο πρωθυπουργός του ότι κυβερνάει υπό καθεστώς διαρκούς εκβιασμού, θα απαιτούσε πρώτον την αμεση παραίτηση του και δεύτερον την παραπομπή του σε ειδικό δικαστήριο, επειδή δέχτηκε να περάσει τον εκβιασμό των ξένων στο δικό του έθνος.
Για να μην πω φυσικά ότι, αν αυτά γινόντουσαν στην Ιαπωνία, όλο το υπουργικό συμβούλιο, μαζί με τους παρατρεχάμενους και τους γραμματείς θα είχε κάμει χαρακίρι.

Διότι στον πολιτισμένο κόσμο, όταν δεν δύνασαι να κυβερνήσεις εφαρμόζοντας το πρόγραμμα που έταξες προεκλογικά στους ψηφοφόρους σου, απλώς παραιτείσαι.

Δυστυχώς η άγρια φυλή των τσιπραούμπα-ούμπα-ούμπα δεν βρίσκεται στην Ευρώπη και οι ιθαγενείς εκεί κάτου δεν έχουν ακουστά τη λέξη "παραιτούμαι..."
Αντιθετως συμπάσχουν με τον νεαρό φύλαρχο τους, ο οποίος πολύ έξυπνα φορτώνει την ατομική του ευθύνη για τον εκβιασμό των αποικιοκρατών στους ατυχείς τσιπραούμπα-ούμπα-ούμπα, στους οποίους επιπλέον χρεώνει και τον λογαριασμό.
Μην απορείτε λοιπόν αν στις άγριες φυλές της υποσαχάρειας αφρικής εμφανιζεται το φαινόμενο οι φύλαρχοι που έχουν καταντήσει μιαν άλλοτε ισχυρή και ακμάζουσα φυλή σε θλιβερό φυλαράκι, να έρχονται πρώτοι στις προτιμήσεις των ιθαγενών ψηφοφόρων τους, οι οποίοι με τη σειρά τους συλλογίζονται ότι μπορεί να τους ξαναρθεί κανένας βενιζελούμπο και να τους κοπεί το αίμα και μόνο από την τρομάρα τους.

Στο κάτω-κάτω ο Αλεξούμπο και η παρέα του δεν πρόλαβαν ακόμα να γίνουν τόσο σιχαμεροί στα μάτια των ιθαγενών όπως οι προηγούμενοι, παρότι βαδίζουν επάξια στο ίδιο δρόμο. Κι όταν τελος παντων ερθει η ωρα που θα τους σιχαθούν κι αυτούς οσο σιχαινονται σημερα την κακια μαγισσα μπακογιαννουμπα, οι πονηροι αποικιοκράτες που κουμανταρουν εδω κι αιωνες αυτες τις φυλες, προετοιμαζουν ηδη τους νεους τους σωτηρες.
Τον μαγο γκλετσουμπο-ουμπο-ουμπο ας πουμε ή τη μαχητική φυλαρχίνα Ζωούγκα-ούγκα-ουγκα, που θα λάβουν σειρά να διαφεντέψουν τις τυχες της αποικίας, πείθοντας τους ιθαγενείς πως αν δεν ήσαν αυτοι στην εξουσία, θα ησαν κάποιοι χειρότεροι...



Απολογητης του Αλεξουμπο-ουμπο-ουμπο, ο οποιος εξηγει στους ιθαγενεις ψηφοφορους,
πως εξαναγκασαν τον πρωθυπουργο τους να πεσει στα τεσσερα στους αποικιοκρατες...

Τωρα θα μου πεις, μα τοσο σαπιο ειναι το πολιτικο συστημα στην υποσαχαρειο Αφρικη, ωστε μια δυσμοιρη φυλη να μην βρισκει εναν - εστω εναν - πατριωτη, που να του εμπιστευθει τις τυχες της και πρεπει μια ζωη να διαλεγει απο τα πανερακια των matrix, που κατασκευαζουν οι εκμεταλλευτες της;
Τι να σας απαντησω κι εγω ρε παιδια;
Φαινεται οτι, από τότε που πήγε η τηλεόραση στους τσιπραούμπα-ούμπα-ουμπα, οι μαύροι ξέχασαν τι παναπει άνθρωπος και ζουν με τις "εικόνες" που τους πασάρουν, τάχα μου για "ανθρώπους".

Και να βρεθεί που λέει ο λόγος ένας ανθρωπάκος να τους πει την απλή και σκληρή αλήθεια, ρε παρατάτε τους καναπέδες σας και τραβάτε να σκάψετε τη γη σας, που μου θέλετε και εβρόπουλα για να τα τρώτε με τις ρωσίδες, να μου το θυμηθείς... Θα τον κλείσουνε φυλακή για να μην ενοχλεί τ' αυτιά τους...






Τσιπραουμπα-ουμπα-ουμπα που χορευουν γυρω απο το πτωμα μνημονιακου αυτοχειρα,
ωστε να μην τους βρει κι αυτους το ιδιο κακο...