₪₪₪₪ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ₪₪₪₪

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25/02/2016


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΠΕΙΡΟΥ
"Οι Ηπειρώτες δεν είναι ρατσιστές, αλλά λαός φιλόξενος και δεν θα πούμε όχι στη φιλοξενία προσφύγων"


Λαβών αφορμή από την παραπάνω δήλωση σας Κε Περιφερειάρχη θα σας πω ότι συμφωνούμε μαζί σας και μάλιστα επειδή γνωρίζουμε την αδυναμία σας για την λύση του ανωτέρω σοβαρού προβλήματος που βασανίζει την Πατρίδα μας και σε λίγο την περιοχή μας, πρόβλημα τ' οποίο το δημιούργησαν αυτοί που κόβεται πίτες και συναγελάζεστε αδιακρίτως μαζί τους .

Έχοντας ως οδηγό τον αντιρατσιστικό σας οίστρο με την ικανότητα να αλλάζεται χρώματα στην πολιτική δίκην χαμαιλέοντα ενός επιβεβαιωμένου φαινομένου αλλά ανεξήγητου επιστημονικά

Θα σας παρακαλούσα , γνωρίζοντας ότι διοικείτε δια του παραδείγματος και το έχετε αποδείξει στην
πολιτική σας καριέρα να πάρετε ορισμένους πρόσφυγες στο σπίτι σας και αφού καταφέρετε να συνυπάρξετε αρμονικά πράγμα τ'οποίο σας ευχόμαστε από καρδιάς.

Κατόπιν μπορείτε ελεύθερα να εγκαταστήσετε αθώους μετανάστες στην ιδιαίτερη πατρίδα σας το Μέτσοβο, ώστε οι κάτοικοι της ανωτέρω περιοχής πιλοτικά να γευτούν την αρχή της πολυπολιτισμικότητας που τους επιβάλλεται και να διαπιστώσουν πόσο αρμονικά μπορούν να συνυπάρξουν με τους αδελφούς μας Μουσουλμάνους.

Επί πλέον να σας γνωρίσω ότι οι πρόσφυγες είναι παράνομοι εισβολείς από όλες τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, (αφού Σύριοι είναι πλέον ένα πολύ μικρό ποσοστό)και όλοι γνωρίζουμε ότι η Τουρκία συνεργάζεται με τους τρομοκράτες του ISIS και συνεχίζει να στέλνει τους Ισλαμιστές στην Ευρώπη ,δια μέσω της χώρας μας.

Για όλα αυτά λοιπόν σας προκαλώ να μου δείξετε μία Μουσουλμανική χώρα που δε βρίσκεται ακόμα στο μεσαίωνα.
Δείξτε μου μία Μουσουλμανική χώρα που σέβεται τις γυναίκες.
Δείξτε μου μία Μουσουλμανική χώρα που σέβεται τις θρησκευτικές ελευθερίες.
Δείξτε μου μία χώρα στην οποία πήγαν Μουσουλμάνοι και σεβάστηκαν τον πολιτισμό της χώρας αυτής.
Σας προκαλώ, να μου την δείξετε ! Μία χώρα ζητάω.
Μην κουράζεστε…. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Πρέπει κάποια στιγμή να δούμε την αλήθεια
Το καλό Κύριε Περιφερειάρχη είναι ότι ο Ηπειρωτικός λαός ξυπνά ,αφουγκράζεται, ανησυχεί ,τέλος η τεχνητή  ύπνωση που θέλατε
Πάρτε το χαμπάρι η τακτική σας να θολώνετε τα νερά και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ έχει φανερωθεί ο Βασιλιάς είναι γυμνός.

ΥΓ. Εκτός από το να πείτε ότι λαϊκίζουμε ως συνήθως βρείτε κανένα σοβαρό επιχείρημα γιατί με κάτι δικαιολογίες σαν αυτές ξεπουλήσατε την Δωδώνη την Κορωνίδα της προεκλογικής σας εκστρατείας.

Αναγνώστου Κωνσταντίνος